Maan lampje

€ 12,99

Maan lampje

€ 12,99

Himalaya Zoutlamp

€ 22,95

Himalaya Zoutlamp

€ 22,95

Een Himalaya Zoutlamp Ster zorgt voor rust, ontspanning en zuivering van de ruimte. Perfect voor de kinderkamer!

Dit zoutlampje, ook wel zuiverend lampje genoemd, is gemaakt van zoutsteen. Zoutsteen heeft een reinigende werking. Door het prettige en warme licht dat dit lampje uitstraalt, wordt een positieve sfeer gecreëerd. Hierdoor zou je bijvoorbeeld ook beter kunnen slapen. Ook fijn om te gebruiken als nachtlampje bij het voeden van je baby.

Werking zoutlampjes

Mobiele telefoons en laptops zorgen ervoor dat het natuurlijk evenwicht van de lucht wordt verstoord doordat ze een teveel aan positief geladen ionen in de atmosfeer brengen. Een zoutlampje kan dit evenwicht in een ruimte herstellen, doordat hij negatief geladen ionen los zou kunnen laten.

Uniek handgemaakt uit Himalaya Zoutkristal uit Pakistan.
Met snoer en LED lampje.

afmetingen 9x5,5cm

 

Himalaya zout waxinelichtje

€ 4,95

Himalaya zout waxinelichtje

€ 4,95

De himalaya Zoutkristal Theelichthouder is gemaakt van echt Himalaya zoutkristal uit Pakistan, handgemaakt. Het is een natuurlijk product en is uniek per exemplaar. Bij een vochtige omgeving (kan ook luchtvochtigheid zijn) is er een kans dat het zout gaat "lekken" en een beetje vocht verliest.

Afmeting: 7cm

Lotus sfeerlicht

€ 13,95

Lotus sfeerlicht

€ 13,95

De sfeerlichten worden met de hand gemaakt in de Filipijnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Capiz schelpen. 

De lotusbloem heeft een symbolische betekenis voor de ‘groei naar verlichting’ en komt vooral voort uit het groeiproces van de bloem. De lotusbloem nestelt zich in de modder onder water en groeit dan heel krachtig naar het licht toe, waarna wij een prachtige bloem kunnen waarnemen op het water.

Afmeting: 13,5cm